Naslovna > O nama

Dobro došli u Bookingtravel! Ovo je portal na kome možete pronaći smeštaj za svoj savršeni odmor u Grčkoj. Vlasnici smeštaja u Grčkoj na ovom portalu postavljaju svoje ponude sa detaljnim opisima i sadržajima. Cene i termini – to dogovarate direktno sa vlasnicima! Uz svaki opis smeštaja u Grčkoj postoje podaci za kontakt vlasnika.

Bez agencije, bez posrednika, direktno sa vlasnicima smeštaja. Vi se dogovarate oko željenog termina, broja noćenja i ostalih usluga koje smeštaj nudi. Ne morate više juriti fiksne smene ako se vaš odmor ne uklapa. Sada možete kreirati svoj idelana odmor!

Rezervacija smeštaja direktno sa vlasnicima, bez agencija i posrednika. Dogovarate sami način plaćanja sa vlasnikom smeštaja.

Mi nismo agencija, mi smo reklamni portal. Pretražujemo, skupljamo ponude, postavljamo prezentacije smeštaja kako bi Vi imali veliki broj ponuda na jednom mestu. Svi kontakt podaci vlasnika smeštaja su dostupni. Kontaktirate vlasnike, sa njima se dogovarate, mi ne posredujemo u dogovorima. Ako neki upit slučajno stigne do nas biće odmah preusmeren vlasniku smeštaja za koji ste poslali upit.
Za one smeštaje koji imaju svoje zvanične sajtove postavljamo linkove. Postavljamo dostupne slike i opise koje nam dostave vlasnici tako da ne možemo odgovarati za istinitost istih. Dobro proučite nači plaćanja, uslove otkaza.
Uz postavljene smeštaje pružićemo vam informacije o mestima, šta obići, šta videti, koje su dobre plaže, koje su divlje i usamljene, koje su urbane sa beach barovima…
Slobodno ostavite svoje komentare, utiske sa letovanja, preporuke za smeštaj… na mail bookingtravelgrcka@gmail.com.

Grčka i letovanje od sada će biti prava zabava za vas i vašu porodicu.

Vaš Bookingtravel!